Nyt voit tilata sisustussuunnittelua netissä; yksittäisestä sisustusvinkistä tai esineestä aina kokonaisen huoneen suunnitteluun, asut missä päin Suomea tahansa!

Tarvitsetko valaisimen, maton tai kaulusteita kotisi kaunistukseksi? Saat palvelun nyt netistä, joten säästät aikaa, rahaa ja lisäksi vältyt turhilta ostoksilta! Sisustussuunnittelija Jaana valitsee sinulle oikean tuotteen, kun toimit näin:

  • Lähetä minulle viesti sivun alla olevalla lomakkeella siitä tuotteesta, jota etsit.
  • Lähetän sinulle tarvittaessa lisäkysymyksen, esim. kuva tilasta- tilan mitat . Kerro myös paljonko tuote saa maksaa?
  • Saat minulta vahvistusviestin ja laskun. Kun maksu on suoritettu 1-2-pv kuluttua saat tiedot sopivasta tuotteesta, sen hankintapaikan ja hinnan.

Viestisi voi olla esimerkiksi tällainen: Millainen kattovalaisin sopisi ruokapöytäni päälle? Ja vastaukseni, että kuvassa on sopiva valaisin ja saat sen liikkeestä X tai tilaa netistä hintaan x € sen mitat ja muut ominaisuudet korostavat ruokapöytäsi ominaisuuksia.

Tuotteet

 
Retsi puunkantoteline
Retsi puunkantoteline
50 - vuotta sitten isäni teki tälläisen puunkantotelineen. Se on yhä käytössä. Isäni mukaan annoin tälle nimeksi Retsi. Hinta: 79,90 €. Tuote valmistetaan käsityönä, joten jokainen tuote on uniikki.
Kana Kananen
Kana Kananen pihalle tai puutarhaan.
Ihastu! Uutta pihalle. Keraamikko Sari Koukin luonnollista kokoa olevat keraamiset kanat, á 195€. Kanan voi laittaa myös parvekkeelle jättämällä jalat pois.

Lue lisää Retsi -puunkantotelineestä

 

TIlaus

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osoite

Puhelinnumero

Tilaan:
 Kuukauden tuote Retsi puunkantoteline Kana Kananen

Viesti