Ulla Helsingistä

”Minulla on koti, joka jo eteiseen astuessani ottaa minut vastaan lämmöllä ja minne tahansa katseeni osuus, iloitsen näkemästäni ja muistelen lämmöllä niitä hetkiä, joiden aikana kotiani Jaanan kanssa suunnittelin.

Minulla on oma makuni ja olen siitä melkoisen tarkka. Jaanalla on kyky aistia ja ottaa vastaan ideoita ja puolestaan antaa vastaideoita, joiden pohjalta olemme aina päässeet hyvään lopputulokseen. Jaana myös uskaltaa sanoa, jos joku ehdottamani ei toimi tai käytännössä rikkoisi tyylini.

Erityisen vaativaksi yhteystyömme teki se, että molemmilla kerroilla, kun kotiani kohensin, asuin ulkomailla ja valtaosa suunnittelusta käytiin sähköpostin välityksellä. Yhdessä sovitut kustannusarviot sekä aikataulut toteutuivat molemmilla kerroilla kiitettävästi.

Arvostan Jaanan tapaa katsoa aina, mitä voidaan säilyttää ja mitä kierrättää. Voin myös suositella häntä lämpimästi miettimään kanssasi miten mahdollisesti runsautta pursuilevat komerosi saadaan järjestetyiksi ja tuomaan positiivista energiaa kotiisi.

Olen käyttänyt Jaanaa myös toimistotilojen piristämiseen, mistä työstä koko henkilökunta sai uuttaa energiaa työpäiviinsä.”